Daftar 8share Tambah Duit Poket

7:05 PM


Greeting and Peace be upon You.
Salam Jumaat. Semoga semuanya sihat.

Daftar 8share Tambah Duit Poket


Betul tak tipu. Hehe.
Sambil-sambil kita blogging tu, boleh tambah duit poket jugak tau.
Tapi make sure blogging bukan sebab duit ye kawan2.
Tapi tak kisah la apa sekalipun niat korang, shad nak story-mory dengan korang
pasal 8share ni. So, 8share ni sort of medium pengiklanan la jugak.
We will get RM0.20 for every unique visit(UV).

Here the step. Jom Daftar 8share. Percuma sahaja.

1. Klik link ini --> http://8share.com/

2. Sign-up untuk buat account. Username tu boleh letak je apa2 nama pun.
Dah siap isi semua, klik box kuning (Create my account)


Kalau yang dah ada account tu, sign-in je macam biasa. Dan tak lupa jugak,
sapa2 yang dah ada account says.com sebelum ni, boleh je terus log-in guna
username dgn password says tu.


3. Cara nak share iklan 8share ni mudah saja. Lepas log-in, klik dekat 
bahagian specials untuk tengok iklan yang masil available.


4.Lepas klik, akan keluar iklan-iklan macam gambar kat bawah ni. 
Share Iklan di bawah dengan hanya a clik. Iklan yang dah Complete jangan 
share taw sebab kalau korang share pun, nnti orang clik dah namanya sia-sia 
sebab iklan tu dah complete, maksudnya dah tak de $$ dah padanya. huhu. 
Erk, faham x.


5. Then, lepas korang klik salah satu iklan yang masih available, contoh nya 
iklan Mums's Little Secret ni, then akan appear pulak iklan tu macam 
gambar kat bawah ni. Just follow the step ja. Step 1-3.



6. Korang boleh share iklan ni everywhere yang korang suka. Just klik je
button Share on Fb/ Share on Twitter/ In atau g. Semudah itu je kan. hehe.


Dah siap dah share iklan.

Kalau korang nak tengok earning bagai yang korang dapat, boleh la
klik dekat button Dashboard. Then akan keluar lah that senarai iklan2.



============================================
8share berwajah baru

Cara nak share pun sama sahaja macam yang sebelumnya.
Homepage baru ni lebih mesra pengguna.


1. Klik View this special untuk share iklan yang anda suka.


2. Nak share, (STEP 3) anda just tekan ja button share yang diberikan (Kaler hijau tu),
ataupun nak share dekat twitter atau google+


3. Ha yang ni Dashboard 8share yang baru, more friendly kan. Kalau nak re-share,
just tekan ja Copy Share Link (kaler biru) tu. Senang je kan.


So, apa tunggu lagi, jom daftar 8share sekarang.
Good Luck.
Kalau korang nak daftar ChurpChurp pulak, boleh klik SINI


You Might Also Like

14 Comment

  1. Wah. Dah banyak earning dia. Tiey baru je Tujuh engget.huhuhu

    ReplyDelete
  2. fie nak tanya . mcm mana nak taw yg iklan tu da complete?

    ReplyDelete
  3. fie, iklan tu akan tulis --> complete. itu maksudnya iklan tu dah complete..

    ReplyDelete
  4. assalamm :) mcm mne nak buat ney ? takk fhm lahh

    ReplyDelete
  5. @ayu fyllo iqbal ayu, bahagian mana yang tak faham?. hehe..

    ReplyDelete
  6. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=200648

    ReplyDelete
  7. kt mne dy nk bnk in 20sen kt kte tu?..dlm acc kte ke?..huuhuh..kte bru nk try ni..mcm syiok je wt on9..hehhe

    ReplyDelete
  8. @Nurul Suhaida 8share ni yg bestnya, dia bank-in terus ke account kita. Minumum earning untuk cash-out RM50. Boleh ke entry ini --> http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/07/oshem-cashout-pertama-8share.html

    ReplyDelete
  9. unique visits tu macam mane ?? boleh bagitau tak ?? tulis kat google kite ye .. ahaha /.

    ReplyDelete
  10. rasanya pestime singgah sini. heee. saya pun ada akaun 8share . heee

    ReplyDelete
  11. hi, nk tnye to empunye blog n 8share link, 8share ni trbukti pnh bg wk duit x? ingt nk join.. i dh bace post ni dri 2013 until now. again, its works and worth-it?

    ReplyDelete
  12. @Firdaus Derahman hye, Alhamdulillah, setakat ni mmg dah banyak ratus dah masuk dlm bank saya hasil dari earning 8share ni. Jom la daftar. :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored