Beauty Product : Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series

1:26 AM

Greetings and Assalamualaikum to all..
Sharing with beauty-beauty di luar sana,  Kerana dirimu begitu berharga.

Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:


► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

► Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

=====================
Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari
=====================


Radiance Signature™ juga..

. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag :))
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. 100% natural base.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.

. Produk berstatus GMP
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan

=====================

Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
. Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Minum air yang banyak.

=====================

Proses:
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman
 badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.
* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

=====================

Testimoni:





=====================
Harga :

1 kotak - RM180 SM / RM190 SS
2 kotak - RM350 SM / RM370 SS
3 kotak - RM520 SM / RM550 SS

*Harga di atas including postage
=====================

Berminat, boleh terus PM Shad laju-laju ya. 

(https://www.facebook.com/Shadhira91)
email : sitinorsharifah@gmail.com
SMS/whatsapp/wechat : 013-4089328

Selamat Mencuba Beauty!

You Might Also Like

9 Comment

  1. @Siti Zara Nurhaidah betul tu, teruja jugak shad ni pun.. biasala pompuan, nak cantikk..

    ReplyDelete
  2. bestnya la produk ni...
    kalau dapat cuba lagi2 best kan..
    nampak kesannya yang trbaik tuh...
    walaupun lelaki, saya still lagi rasa perlu menjadi cantik di bahagian muka dan juga perlu hilangkan semua kesan2 cela di bahagian muka ni supaya lebih nampak berseri2..

    ReplyDelete
  3. wow!!all in one!kesan dapat di lihat dalam 3 hari je!awesome!memang terbaiklah dengan consume radiance ni je semua masalah2 yang dihadapi dapat diatasi!teringin nak cuba jugak!yang penting ianya halal dan lulus KKM!

    ReplyDelete
  4. Wah teruja tengok testimoni produk ni...sangat teruja kalau dapat cuba sendiri...dengan hanya 1 produk boleh sihat dan cantik dari dalaman dan luaran...sangat menakjubkan ^_^

    ReplyDelete
  5. Kesemua testimoni pengguna mempunyai 'wow-factor' yang membuatkan saya tertarik dengan produk ni. Saya teringin nak recommend produk sebegini kepada kawan saya yang selalu mengadu kulitnya gelap. Bila nampak kebaikan-kebaikan produk ini dari segi kesihatan, bertambah teruja saya dibuatnya sebab saya turut mengalami masalah kesihatan tersenarai tu :-( Saya harap tak lama lagi saya berpeluang untuk mendapatkan produk sebegini bila kewangan dah cukup stabil....

    ReplyDelete
  6. Actually dah lama dah tengok testimoni2 Radiance nih. Sebab semuanya bagi feedback yang sangat positive. Kesan pengambilan produk nih pulak sangatla cepat and bukan hanya tertumpu pada muka ja. Tuh yang best. Sampaikan pernah terdetik dekat hati nak cuba jugak produk nih. Antara sebab lain yang buatkan saya tertaik dgn produk nih adalah produk nih jugak boleh merawat kesihatan kita. terdetik dekat hati, InsyaAllah satu hari nanti nak hadiahkan dekat mama kite sebab mama kite ade masalah tekanan darah and kite pun nak cuba jugak product nih nanti :)

    ReplyDelete
  7. RADIANCE . First time tengok produk RADIANCE kat FB sis Shadira, nampak RADIANCE ni familiar, tp xthu produk ape, bila tertengok RADIANCE kat kaca TV ohh RADIANCE ni untuk gebussss B-) bak kata mcm humaira' la ;-) gebuss kemerah2an, miliki lah 1 :-) nyata terpukau! :-D

    ReplyDelete
  8. KELUAR TANPA MAKE-UP, MENGAPA TIDAK? kan..kan.. hehe

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored