Beauty Product : Dian'z Vitamin C & E

11:57 AM

Dian'z Vitamin C & E

Greetings and Assalamualaikum to all. 
Hari ni Shad nak kongsi dengan uolls semua satu beauty produk 
from Dian Pixy. Dian'z Vitamin C & E namanya.

Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E


 Untuk memutihkan kulit
► Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
► Menbantu pertumbuhan sel baru
► untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap

Vitamin ini juga :

► Mempunyai 6000mg whitening collagen
► Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
► Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
► Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
► No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
► Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.

Sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent

KLIK UNTUK LEBIH JELAS

Sesuai untuk mereka yang berumur berapa : 

► Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
► Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
► Lelaki dan perempuan boleh consume

Cara Pemakanan:

► Boleh di isap, kunyah atau telan.
► 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 biji pada waktu pagi selepas breakfast.

Nota:
. Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan 
tidak mengambil kafein & alcohol.
. Minum air yang banyak.
. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja

=====================

Testimoni:





Kenapa mesti pilih Dian'z Vitamin C & E


Harga:
► RM80.00 SM (tak termasuk pos). Beli dengan Shad dapat lagi murah.
► RM85 SS (tak termasuk pos). Beli dengan Shad dapat lagi murah.

Satu botol ada 60 biji / Tahan sebulan

Untuk tempahan, boleh terus
Sms/WhatsApp 013-4089328 (shad)

=====================




SOALAN LAZIM DITANYA

1. kalau kita stop ambil vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?
:kalau stop tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..tnya knp diri anda.jika produk yg baik utk tubuh anda knp perlu berhenti ?

2. Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil vit C & E ni ?
: Depend atas metabolisme masing2.ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3hari.paling lambat 3bulan. So jgn baru makan sebulan dah give up ye

3 . boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
jarak kan pengambilan selama 3-4 jam

4. Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein,seafood?
: ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa.vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak meberi alahan kepada individu yang alahan seafood

5. Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
: Sesuai .sy syokan untuk wanita yang sudah balgih.. kalau belum baligh masih kanak2. Agak tidak sesuai.hormon pun masih muda remaja.. 16tahun dan ke atas.selalonya umur 40an da stat ada jeragat.stil blh makan.untuk pudar kan jeragat.

6. Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
: Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Vitamin c & e ini akan cair.dan akan salur melalui darah..mana mungkin darah pergi kt muka je kan ? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x?

7. vitamin C & E ni mengemukkan tak ?
: Hoho kalau ia mengemukkan .SAYA org pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak mengemukkan.

8. mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh utk ibu menyusu dan mengandung, tetapi jika anda ragu2..anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian.. keselamatan baby Adalah yang utama kan ?

9. Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendpt sy tak galakkan.sbb anda makan bersama jamu yang panas..lada hitam.so habiskan pantang anda dulu..hanya 44 hari kan.

10. MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
: Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

11. Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doctor..sila rujuk doctor anda telebih dahulu .

12. Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
: Datang bulan boleh ambil mcm biasa.tiada masalah

13. saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ?
yea boleh :)

SUMBER : http://www.dianpixy.my/2013/03/perkara-wajib-tahu-mengenai-dianz.html



Top question ! kenapa muka sy naik jerawat? perlu ke minum air masak /
plain water yg byk jika ambil dian'z vitmain?

Kita kalau tak ambik apa2 supplement pun, seharusnya kena minum banyak air kan. Maybe 3 liter. Kalau dapat 1.5 liter sehari pun dah ok. Jerawat akan naik sebab toksik dlm badan tak leh keluar sebab uolls minum sikit air. Bila kita makan supplemt.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tapi bila air tkde.. nak keluar melalui pe? so muka naik jerwt sikit2 time makan supplemt sebelum dpt kulit yang cantik. Kalau uolls tak larat sampai 3 litter, cukup memadai dengan satu botol air 1.5 liter tu sehari. Disiplin itu penting ya.

*Update 2017
Sekarang ni dah ada new packaging dengan new formulasi. Masuk ni kalau nak diikutkan, Dianz Vitamin dah diupgrade sebanyak tiga kali. Upgrade means lebih bagus. Haa, macam tu lah. Yang botol putih dengan khasiat Vitamin C & E. Botol solid bulat warna ungu dengan tambahan serbuk mutiara, dan yang paling baru, botol solid warna ungu bentuk D, dengan tambahan Ascorbic Acid dan Glutathione.


Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!! Kesan 5 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!

Tambahan EXTRA ASCORBIC ACID + GLUTATHIONE yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!

Dianz Vitamin C & E
Kuantiti: 1 botol/ 30 biji/ penggunaan sebulan
Harga: RM50 pos sm RM7/ ss RM12
Cara makan: Sehari makan sebiji. Kalau nak kesan berganda, sehari makan dua biji. Sebiji pagi, sebiji malam.
KKM : MAL16095012NC 
WhatsApp : Along 013-4089328 (Shad)
                      Angah 013-5266765 (Bel)

You Might Also Like

6 Comment

  1. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  2. tag akak :) http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/my-first-big-gift-to-you.html

    ReplyDelete
  3. sy pengemar minuman ber kafien..br lg beli produk nih. br tau xleh minum...so guane

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored