Genap Setahun Kita Grad | Geng Kita-Kita

10:59 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Genap Setahun Kita Grad | Geng Kita-Kita. Alhamdulillah, masih merasai nikmat bernafas. Sebenarnya tadi tengah belek-belek kalendar, tengah save the date untuk upcoming wedding event. Salah seorang dari Geng Kita-Kita dah nak bertukar status bakal menjadi isteri orang. Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan segala urusan kamu Yaya dan kita-kita semua. Amin. 


Dalam duk belek-belek calendar tu, baru perasan, hari ni 15hb November. Maknanya dah setahun dah Grad. Terasa rindu saat waktu bersama dengan kawan-kawan. Rindu waktu belajar dolu-dolu. Rindu nak makan sama. Rindu nak stay up study, buat assignment sampai jam 2-3 pagi. Rindu nak keluar outing sama-sama. Rinndu gelak-tawa uolls. Rindu semuanya. Macam terbayang-bayang aje waktu tu. Hailaaahh, mimpi indah lah malam ni kan. 

Semoga Allah bersama kalian semua, di mana jua anda berada. Doaku iring bersama langkahmu teman. Semoga anda baik-baik saja. Harapnya nanti bulan 12 (bulan depan), bolehlah kita gathering time wedding Yaya nanti. Hehe. Okkey, tak sabar. Semoga ada kesempatan waktu buat kita berjumpa nanti. Sebelum masing-masing dah nak melangkah setapak ke hadapan keluar dari dunia single. May Allah bless.

Lot's of love from Shad 

You Might Also Like

5 Comment

  1. kejap jer setahun demi setahun kan sis.... akak lepas grad dulu ada yg tak pernah jumpa langsung.... boleh kira dgn jari jer yg jumpa....

    ReplyDelete
  2. betul tu,mesti rindu dan teringat balik kenangan bersama-sama kawan-kawan semasa belajar dulu :-)

    ReplyDelete
  3. comey eh hampa2 semua ni hehehe.. ahkak ni dah tiga tahun grad kuang kuang..
    keje jugak nan hadooo lagi..

    ReplyDelete
  4. tahniah dek, tiba2 back to memories masa graduate dulu, miss this moment..huhuu

    anyway jom join : Misi Kembara Si Citam

    ReplyDelete
  5. tahniah...semoga dimurahkan rezeki dan dapat kerja baik baik

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored