Join 8share Challenges to Earn More

8:19 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Join 8share Challenges to Earn More. Hi everyone, selamat malam. Dah lama tak cerita pasal 8share kan. Maka malam ni nak up entry 8share. Siapa yang ada akaun 8share, mesti perasan dekat sidebar sebelah kanan akaun ada 8share challenges. Perasan ke tidak? Ha, pi check cepat. Sebelum ni Shad pernah cerita pasal jangan segan-silu untuk join 8Share Giveaway, sebab boleh tambah earning. Sekali-sekala dapat rm10 join Giveaway 8share pun best jugak kan.  


Malam ni nak cerita pulak pasal 8share Challenges. Cabaran 8share. Mula-mula dulu, Shad macam ignore, main pandang sebelah mata saja pasal 8share Challenges ni. Sebab tak faham sangat macam mana dia berfungsi kan. Biar je dia kat situ. Tapi yang sebenar-benarnya, walaupun kita biar saja dia kat situ tak usik apa-apa, eh tiba-tiba dah complete level 1, complete level 2 dan seterusnya. Okkey, Shad baru masuk level 3. Ada yang dah sampai level 4 tak? Hehe. Ada berapa level eh cabaran ni? Hehe.


Kesimpulannya dekat sini, bagi yang ada akaun 8share dan anda katif share iklan sana-sini, dalam masa yang sama anda dah bersama-sama menjayakan 8share Challenges ni sebenarnya. Hehe. Cuba perhatikan cabaran-cabaran yang diminta. Kebanyakannya hanya perlu 'share specials' sahaja bukan. Kalau anda aktif main 8share, confirm-confirm lah anda selalu share special bukan? Sebab tu shad cakap, sambil share special/iklan, sambil join 8share Challenges. 

8share Challenges ni macam bagus la jugak, sebabnya dia macam bonus sambil kita share iklan macam biasa. Boleh claim reward lepas dah complete/selesai setiap level.  


Ada yang pertama kali dengar 8share? Kalau anda nak sambil menyelam sambil minum air, jomlah sama-sama join. Sambil anda online, sambil kumpul duit. Tiap-tiap hari online kan? Jom daftar 8share. Daftar percuma aje. Cara nak daftar dan maklumat lanjut, boleh baca SINI



Kat atas ni latest earning bulan ni. Okey, boleh percaya ke 8share ni? Ok, setakat hari ini, tak pernah lagi shad cashout, duit tak masuk akaun. Hehe. Baca entry cashout Kali ke-4 dan ke-5. Sebenarnya dah tak ingat berapa banyak kali dah pernah cashout. Hehe. So, kepada yang selalu online, kalau agak-agak nak tambah rm50-rm100 sebulan buat bayar top-up, jom lah join 8share. Sambil-sambil online je pun benda ni. Jujurnya, shad pun jarang sangat main 8share, tapi boleh lah kumpul sebulan rm50 memang dapat. Daftar cepat. Klik SINI ye. Oh, lagi satu, bagi yang ada iklan Nuffnang dekat blog, jangan risau kalau anda nak letak iklan 8share dekat blog, sebab dia tak ganggu pun. Hehe.

Okkey, panjang lak kan entry malam ni. Sebenarnya baru baik dari demam. Tu yang jari kuat nak menaip tu. Lepas gian pegang keybord gamaknya. Hehe. Till then. Have a nice day all. Lot's of love, Shad.

New! 4 Ciri-Ciri Orang Yang Masih Nampak ‘Kuno’ Walaupun Hidup Di Zaman Moden

You Might Also Like

10 Comment

  1. sy baru je aktif balik share 8share ni. hihiii

    ReplyDelete
  2. Nak tanya... Join 8share ni takde effect dekat Nuffnang ke?

    ReplyDelete
  3. kak.. emy tak lepas lagi level 1 (challenge 2)
    cmne nk lepas? haha

    ReplyDelete
  4. jap lagi cik en nak tgk balik apa challange yg bru.. dah smggu x check

    lama cik en x lawat sini.. :)
    Happy new year

    ReplyDelete
  5. jemput singgah http://hilmirdadaud.blogspot.my/2016/01/pemenang-cabutan-semula.html

    ReplyDelete
  6. Shad.. da cashout ke ? nak kitket ehehe.. =P

    ReplyDelete
  7. Assalamualikum...

    Saya nak tumpang promote website...

    http://felda.ml

    http://bit.ly/17lBrz5


    Terima kasih...

    ReplyDelete
  8. kak ekin sempat no 2 jah aritu terlewat join

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored