Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

7:23 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink. It had been a long time since my last post. Doing good? Alhamdulillah. Ada problem? Pun Alhamdulillah, coz Allah sayang, sebab tu Allah bagi ujian. Usaha. Sabar. Doa. Tawakkal kepada Allah. May Allah ease everything and May Allah bless us all.

Lama menghilang kan. Sebenarnya tahun ni memang sangat-sangat sibuk. Kena betul-betul fokus mencari kerja. Heeee, ya saya penganggur terhormat. Hehe. Busy la sangat kan. Buzy pergi interview sana-sini sahaja. Kalau ada rezeki, adalah kan. Tengah ekonomi gawat macam ni. Tapi apa-apa pun, bisness tetap jalan hokey. Sapa yang nak beli sabun tomato, shampoo papaya buleh mai whatsapp shad ye. hehe. Sempat lagi kan promot. Menaip laju je. Maklumla, dah lama rindu keybord ni ha.

Ini pun tak tau ada lagi ke tak entry untuk bulan ni. Busy kemain lagi kan. Padahal tak keje pun, kawen pun belum. Hehe. Apa-apa pun, always do things that you love to do, dan tak menyusahkan orang lain. So, hari ni, first entry tahun 2016 nak join giveaway dekat blog Cik En. Hehehe. Moga-moga ada rezeki, menang cash boleh beli shampoo papaya. Hehe.

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat

You Might Also Like

4 Comment

  1. Anda telah di tag

    http://misskitty12.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. Hai..singgah daripada segmen yang sama..
    Tahniah sebab terpilih sebagai salah seorang pemenang.. :)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored