Friday Perfume | Midnight Fantasy Britney Spears

10:41 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Friday Perfume | Midnight Fantasy Britney Spears. Do you love perfume. Give me high five then. We are on the same boat. Grin smile. Siapa tak suka wangi-wangian kan. Semua suka. Berani kerat kuku jari lah kalau ada yang cakap tak suka perfume. Big smile. Midnight Fantasy Britney Spears perfume has become my top 10 favorite perfume so far. I love the sexy smell from this perfume. Hee. Perfume ni bau sexy bagi Shad. 

Bau dia light sweet and exotic fruity floral. First pakai tu macam bau kuat sikit, lama-lama dia ada bau manis dan lembut. Bau sexy and mysterious. Walaupun nama midnight, siang pun hentam pakai jugak. Suka sangat bau dia. Rasa ramai jugak yang pakai Midnight Fantasy ni kan. Hehe. Shad lagi prefer Midnight Fantasy dari Fantasy.


Product description

Britney has launched her fourth fragrance for a younger audience, Midnight Fantasy. Now, on the dark blue bottle, Swarowski crystals resemble real stars. Night flowers and exotic fruits make it mysterious and appealing, like forbidden fruit. - Lazada

In the top notes there are exotic Framboise, black cherry, and plum. The heart features an harmonious dialogue of night orchid, freesia and iris. Amber, musk and vanilla create a dark and warm trail. The fragrance is a sophisticated twist on the original Britney Spears Fantasy fragrance. Britney Spears Midnight leave a warm and sexy trail of intrigue.


Fragrance Style
Celebrity

Fragrance Note
Top: Black cherries, framboise, exotic plum
Middle: Orchid, freesia flirts, velvet iris
Base: Sensous musk, amber, vanilla leaves

Is this your favorite perfume too? Hehe. Sama lah kita. All time fav, Midnight Fantasy, Miracle, Gucci Guilty dan banyak lagi meh. If you love sweet fragrance, this is for you. Heee. Actually, shad tengah ushar ushar new perfume. Dah lama tak beli baru. Daisy Marc Jacobs bau best tak. Lovely Sarah Jessica Parker ok tak. Korang pakai perfume apa? Silakan share yee, nanti bolehlah nak play around cari perfume baru dekat mall. Hehe.

Thank you for reading. Lot of love, Shad.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Hi dear, I would recommend to you Daisy Eau So Fresh Blush by Marc Jacobs and Eclat by. Its Limited Edition. And Eclat by Lanvin. Best!!! Btw, I'm selling miniature and vials of many brands. Boleh try dulu bau lain-lain sebelum beli botol besar :) and cheaper price too! Sometimes kite selalu beli yang brand familiar je, tapi rupanya bau perfume lain pun best jugak! Cuma ramai yang tak pakai. Hehe. Visit my ig @nu.shoppu. You can request price list too.

    Salam perkenalan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi pretty. thank you so much for the recommendation.. done, visit ur igshop. indeed, betul tu, perfume ni bau lain lain, and cita rasa individu pun lain2 jugak. kalau semua pakai bau sama, mcm tak best gak kan, hehe. try lain sikit, baru rare. play around dekat mall try this and that.. hehe. btw, thank you for dropping by.

      Delete
  2. Menarik perfume nie, boleh buat hadiah gak ^-^

    ReplyDelete
  3. klu adik cik en ni konpom dia usha.. cik en jrg guna.. hihiih

    ReplyDelete
  4. CT suka gak perfume Britney ni.. pernahla beli sekali.. kaler biru muda tu.. tapi lamaaa sungguh da hehe..

    ReplyDelete
  5. lama Shad tak bersiaran.. ehehe.. selamat hari raya ya.. maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
  6. perfume britney Fantasy best. :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored