My Order | Lazada 5th Birthday Sale

3:10 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Okey sebenarnya entry tengah hari ni ringkas dan padat sahaja. Happy lunch time semua. Sempena dengan Anniversary Lazada yang ke-5 bulan ni, Lazada tengah running 5th Birthday Anniversary Sale yang akan berlangsung selama tiga hari dari 22 Mac (hari ni) sehingga 24 Mac 2017.


Lazada 5th Birthday Sale

Shad dah menyoping dah pepagi lagi. My order is being shipped! Sedia maklum Lazada memang fast delivery gitu kan. Yang lagi bestnya, setiap jam ada flash sale. Memang harga dia lebih murah dari harga biasa. Rambang mata mak cik. Haha. Jom tengok apa yang Shad beli pagi tadi.


Nice lah jugak harga dia. Maybelline tengah promo 50% off. Dapat free shipping lagi. Okeylah, nice. Jimat minyak kereta. Hehe. Selamat menyoping semua. Blogger, kalau nak join Giveaway Lazada, sempat lagi ni. Due date 23 Mac 2017. Link, http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ Mana tahu, rezeki kita. Jom join, lagi ramai lagi banyak hadiah untuk dimenangi. 

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored