Dianz Vitamin 2017 Extra Ascorbic Acid dan Glutathione

5:31 PM

Greetings

Dianz Vitamin 2017 Extra Ascorbic Acid dan Glutathione. Hi semua. Apa khabar. Hopefully doing great. Hari ni Shad nak sharing dengan semua supplement kesukaan Shad, Dianz Vitamin C & E. Kenapa jadi favorite Shad? Satu sebab rasa dia sedap, masam-masam manis memang kena dengan taste Shad. Dua sebab mudah nak makan, just ambil sebiji masuk mulut dan kemam. Tiga sebab terbukti suci dan selamat untuk dimakan (KKM: MAL16095012NC). Empat, sebab harga berpatutan. Lima, sebab ternyata berkesan! Ini yang paling penting sekali kan. Hehe. 

testimoni Dianz vitamin 2017

Okey sebelum Shad cerita panjang, kalau nak tahu, Dian Legacy sekarang (2017) ada empat produk. 
  1. Dianz Vitamin - supplement untuk rawat kulit (RM50)
  2. Nano Lightener Cream - cream pencerah celahan gelap (RM40)
  3. Vitamilk - untuk banyakkan susu ibu (RM65)
  4. Dianz Perfume - perfume untuk mewangi setaman lah (Apple Blossom) (RM60)

Semua best-best. Tapi entry hari ni kita fokus kepada Dianz Vitamin favorite Shad dulu k. Seperti ramai yang tahu Vitamin C dan E memang bagus untuk kulit. Umpama macam kita makan 5 biji oren yang kaya dengan Vitamin C setiap hari, memang kulit jadi cantik dan mulus lah kan. Tapi rajin ka nak beli 5 biji oren makan hari-hari. Macam tak yakin je boleh konsisten. Sebab tu lah, ramai yang suka consume/ makan supplement. Dan Dianz Vitamin menjadi pilihan Shad sebab ada khasiat Vitamin C, dan Vitamin E.

Dianz Vitamin
Kelebihan Dianz Vitamin

Kenapa mesti Dianz Vitamin? Bukan supplement kecantikan lain? Apa kelebihan Dianz Vitamin?

Kebaikan Dianz Vitamin: 
1. Mencerahkan kulit muka dan badan
2. Mencantikkan kulit
3. Kulit lebih glowing dan berseri
4. Melembapkan kulit
5. Merawat jeragat, jerawat & menghilangkan minyak berlebihan pada kulit muka
6. Menghilangkan parut pada muka/ badan
7. Mengurangkan ekzema
8. Mengurangkan resdung
9. Membantu menegangkan kulit
10. Merawat kulit kusam
11. Merawat tona kulit tidak sekata
12. Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit

Sekarang ni dah ada new packaging dengan new formulasi. Masuk ni kalau nak diikutkan, Dianz Vitamin dah diupgrade sebanyak tiga kali. Upgrade means lebih bagus. Haa, macam tu lah. Paling awal mula-mula dulu, Shad consume yang botol putih dengan khasiat Vitamin C & E. Lepastu Dianz Vitamin upgrade botol solid bulat warna ungu dengan tambahan serbuk mutiara, dan yang paling baru, botol solid warna ungu bentuk D, dengan tambahan Ascorbic Acid dan Glutathione.

Dianz vitamin 2017 Baru

  • Dianz Vitamin 2017 Extra Ascorbic Acid + Glutathione
  • Vitamin C berasaskan Oren untuk merawat parut/ jerawat/ jeragat.
  • Vitamin E berasaskan Maquiberry untuk melembapkan kulit.
  • Kolegen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu.
  • Extra Ascorbic Acid untuk kuasa penyerapan vitamin ke dalam tubuh.
  • Ektra Glutathione sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan.
  • Baik untuk kuku, rambut dan tumit.
  • 5 kali ganda lebih cepat penyerapan.
  • Mendapat kelulusan KKM di bawah akta farmasi: MAL16095012NC.

Dianz vitamin new packaging! Lebih power!! Kesan 5 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!

Tambahan EXTRA ASCORBIC ACID + GLUTATHIONE yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C & E jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!

Tak sabar dah nak cuba Dianz Vitamin? Boleh WhatsApp : Along 013-4089328 (Shad) atau Angah 013-5266765 (Bel)

Not convinced enough? Tak meyakinkan? Jom layan testimoni dekat bawah. Paling-paling mesti cuba sebotol, baru best. 

---------------------Testimoni 1------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum consume DV, kulit sis ni ada masalah kulit kusam dan rasa kering jer. Jerawat pun kemain banyak lgi kat muka. Kalau nak selfie pun kena guna camera 360 nak nampak cantik dan vouge lah katakan.

Tapi alhamdullilah lepas consume DV 2 botol 3biji sehari uolss, Sis ni bebas dari kulit kusam dan berjerawat. Selfie pun guna camera biasa ja dah nampak ploles dan vouge gituww. Power rangers jugak DV ni uolls.

 ---------------------Testimoni 2------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum consume DV kulit sis ni banyak jerawat dan jeragat. Parut jerawat pon join sekaki berkampung dekat muka..
Tapi alhamdullilah lah, lepas sis ni consume DV kulit sekarang dah lincin bak sutera. Jerawat pun dah tak berani tumbuh. Makin ploles plak tu. Sis ni cakap DV lah segalanya dihati. 😍😍


 ---------------------Testimoni 3------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
UMUR 21 kena ciken pox 
dan lebih sadis lagi sebulan nak KAWIN !! 

"Masa kulit tengah licin takda jerawat, sakan promote kann sampai ada org mengata "kulit ko asalnya dah memang cantik takda problem, boleh laa sembang kencang cakap Dianz vitamin tu elok rawat kulitt"

Tapi Allah uji Aisyah, kena chickenpox! 😭😭Dugaan sbb Aisyah agent Dianz Legacy, dok promot jual DV tp tup2 kena chickenpox. Nah amek kauu! Aisyah stop promote sbb risau, "cana kalau aku makan, tp tak jalan?? 😭😭 cemana la org nk caya aku lg nanti😭😭"..

Tp Aisyah tak give up! Aisyah tetap consumed DV ni dgn niat minta kat Allah bg kesembuhan melalui DV sbg asbab, sbb nk buktikan pd customers n jdkan diri sendiri sbg testimoni..

N now, alhamdulillah..nahh tgok, kencang ke tak kencang?? 😍😍Aisyah pun tak sangka dah la nk kawin lg sebulan. 
- kisah aishah - agent / pengguna dianz

---------------------Testimoni 4------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum kenal DV sis ni ada masalah kulit kering yang agak serius. Jerawat kecil pun berkampung kat muka. Tapi alhamdullilah selepas consume Dv 2 botol, kulit sis ni semakin sihat. Kulit pun rasa lembap jer. Jerawat halus dah lenyap. Bertambah seri dan ploles lgi uolls.

---------------------Testimoni 5------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum ni eyebags sis ni berkilo-kilo kulit pun ducat lesu. Setelah consume 2 botol DV masalah eyebags dah kurang! Kulit pun jadi lebih cantik. VitaminC&E Dianz memang sangat membantu πŸ’œ

---------------------Testimoni 6------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sis ni dah consume DV 2 botol, kesan dia meletup-letup. Sebelum consume DV muka banyak jerawat dan jeragat. Alhamdullilah selepas consume DV 2 botol jerawat terus ghaib. Kulit pon makin pololes. Terus setia dengan DV tak cari yang lain gitu.

---------------------Testimoni 7------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum try DV, kulit sis ni selalu sangat timbul jerawat kecil. Muka pun dah rasa macam kertas pasir bila dipegang. Kkadang malu je dgn kwn2 yg kulit licin ni..

Alhamdullilah ,lepas je consume DV kulit muka sis ni terus lincin. Dah takda lagi jerawat yang macam kertas pasir. Dah tak berani muncul. Lagi tambah berseri-seri kulit sis ni uolss..

---------------------Testimoni 8------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sis ni baru je consume DV. Sebelum ni segala jerawat , blackhead dan whitehead memang tak boleh di bendung. Dah macam perkampungan dah diorg buat kat muka.

Tapi alhamdullilah, selepas consume DV segala jerawat, blackhead dan whitehead lenyap dengan aman. Kulit lagi sihat dan berseri-seri lagi sekarang..

---------------------Testimoni 9------------------
testimoni Dianz vitamin 2017
Sebelum consume DV, sis ni ada masalah jerawat yang bnyak berkampung di muka. Jeragat pun banyak gila. Tapi alhamdullilah, lepas consume DV, jerawat yang berkampung kat muka makin kurang. Jeragat pun dah lenyap. Bertambah ploles lgi uolls..

Ha, dah meyakinkan ke belum nak cuba Dianz Vitamin ni. Kunyah-kjnyah je boleh pulih masalah jerawat, jeragat, boleh hilang segala parut. Bukan it saja, kulit makin sihat, cerah, berseri-seri lagi. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia diambil orang. Ehh, ternyanyi lagj pulak. Okey lah. Kalau nak try Dianz Vitamin, jangan malu jangan segan WhatsApp Along atau Angah ya. Happy cantikkkss and handsome semua.

Dianz vitamin 2017

Dianz Vitamin C & E
Kuantiti: 1 botol/ 30 biji/ penggunaan sebulan
Harga: RM50 pos sm RM7/ ss RM12
Cara makan: Sehari makan sebiji. Kalau nak kesan berganda, sehari makan dua biji. Sebiji pagi, sebiji malam.
KKM : MAL16095012NC 
WhatsApp : Along 013-4089328 (Shad)
                      Angah 013-5266765 (Bel)
Untuk lebih info, boleh follow FB Angah

You Might Also Like

5 Comment

  1. sha pernah consume dianz memang best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaayy..Memang best makan Dianz. Rasa dia sedap.

      Delete
  2. Replies
    1. Jom kak ekin.. Marilah kita menggebu dengan Dianz. Wasap Shad k. Hehe

      Delete
  3. Mau coba untuk istri tercinta barangkali cocok.

    http://www.mygreencanyon.com/2014/08/biaya-body-rafting-green-canyon.html?m=1

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored